الاثنين، 30 يناير 2012

طعمية فلافل

السلام عليكم و اهلا بكم جميعا....




كنا فى النادى و أبنى حب يأكل طعمية و أنا على خلفية أن فى ناس كتير تضع عيش(خبز) على الطعمية و فعلا صمم أنه يأكلها و تعب من وجع فى بطنه و أسهال و قال ما انتى مبتعرفيش تعملى طعمية. و فعلا الطعمية من أرخص الأكلا ت فى مصر و لو نفسنا نكلها ممكن نجيب العجينة من بتاع الفول و نعملها فى زيت بيتى نظيف. و بحثت على الطريقة و لقيت هذا اللينك بالصور بطريقة سهلة و فعلا حلو طعمها و كنت مبسوطة لأنى سوف أتحكم فى الكسبرة لانها لا أحب طعمها لما تزيد....

على الطريقة التالية زودت قطعة فلفل أخضر رومى و ممكن فلفل حار لو بتحبوا ..و شبت مقطع فى الكبة و لم أضع كسبرة ناشفة أكتفيت بالأخضر الصابح....

 شكرا لكى يا نور الهدى و جزاكى الله خيرا...


بالهنا و الشفا.....

هناك تعليقان (2):

Laila Hussein يقول...

لو زودتي عليها عيش غالي من الجلوتين ممكن تكوريها وتشيليها كور في الفريزر جاهزة للقلي

salma يقول...

هجرب و أقولك لما أعملها المرة الجاية شكرا لكى