السلام عليكم و اهلا بكم جميعا....
كنا فى النادى و أبنى حب يأكل طعمية و أنا على خلفية أن فى ناس كتير تضع عيش(خبز) على الطعمية و فعلا صمم أنه يأكلها و تعب من وجع فى بطنه و أسهال و قال ما انتى مبتعرفيش تعملى طعمية. و فعلا الطعمية من أرخص الأكلا ت فى مصر و لو نفسنا نكلها ممكن نجيب العجينة من بتاع الفول و نعملها فى زيت بيتى نظيف. و بحثت على الطريقة و لقيت هذا اللينك بالصور بطريقة سهلة و فعلا حلو طعمها و كنت مبسوطة لأنى سوف أتحكم فى الكسبرة لانها لا أحب طعمها لما تزيد....
على الطريقة التالية زودت قطعة فلفل أخضر رومى و ممكن فلفل حار لو بتحبوا ..و شبت مقطع فى الكبة و لم أضع كسبرة ناشفة أكتفيت بالأخضر الصابح....
شكرا لكى يا نور الهدى و جزاكى الله خيرا...
بالهنا و الشفا.....
هناك تعليقان (2):
لو زودتي عليها عيش غالي من الجلوتين ممكن تكوريها وتشيليها كور في الفريزر جاهزة للقلي
هجرب و أقولك لما أعملها المرة الجاية شكرا لكى
إرسال تعليق